Tesla metamorfoza

Tesla je bil vizionar, velik znanstvenik in izumitelj.

​Anja Petrović, utemeljiteljica metode Tesla metamorfoze o Nikoli Tesli pravi, da je bil človek, ki je izumil prihodnost.

Tesla je bil vizionar, velik znanstvenik in izumitelj. Rojen »pred časom«, žal pa tudi današnji čas še ni povsem zrel, da bi doumel globine in vizije njegovega dela.

Med drugim se je Nikola Tesla pri svojem delu ukvarjal tudi s projektom Proste energije v katerem je odkril, proučeval in uporabljal zemeljske stacionarne valove, ki jim danes pravimo Tesla valovi. Za razliko od herčnih valov, ki z oddaljenostjo slabijo, postajajo Tesla valovi z oddaljenostjo vse močnejši. Ti valovi, s katerimi pridejo klienti v stik neposredno iz Polja, brez uporabe kakršnih koli naprav, lahko povzročijo preporod, zdravljenje in evolucijo.

Več o Tesla metamorfozi®:
https://www.teslametamorphosis.com

Tesla metamorfoza zdravja

Namenjena je vzpostavitvi popolnega ravnovesja svetlobnih frekvenc v človeškem telesu.

Vsaka bolezen, ne glede na to ali se odraža na fizičnem, mentalnem ali emocionalnem nivoju, je posledica neravnovesja vitalne življenjske energije v telesu, ki jo je moč zaznati tudi kot svetlobno frekvenco. V trenutku, ko se v človeku ponovno vzpostavi energijsko ravnovesje, pride tudi do ozdravitve. Ozdravitve so tako pogosto zelo hitre in dogajajo se lahko neverjetne transformacije: klienti pripovedujejo o ozdravitvah raka, tumorjev, aids-a, kronične utrujenosti, depresije, prenehanju bolečin v hrbtenici in celo o rekonstrukciji fizičnih poškodb in prirojenih deformacij.

V prvem koraku se priporoča, da se opravijo tri seanse, ki se jih izvede v razmaku najmanj 24 ur in največ 1 tedna.

Klient na seansi oblečen, sproščen in z zaprtimi očmi leži na terapevtski mizi. Praktik Tesla metamorfoze se klienta fizično ne dotika in ničesar ne zdravi. Je samo vezni člen, ki omogoči pretok energije Tesla valov, katerih izvor je Višja inteligenca oziroma Polje. Plačilo storitve  zajema izključno čas in delo praktika, nikakor ne zdravljenja. Posamezna seansa traja 30 min.

Seansa Tesla metamorfoze zdravja se lahko izvaja tudi na daljavo.

Tesla metamorfoza zdravja

60 EUR

Tesla komunikacija duše

Predstavlja seanso, med katero poteka komunikacija s pojmi, slikami in čustvi, ki presega in nadgrajuje besedno komunikacijo.

V tem procesu potujeta praktik in klient skupaj od klepeta na nivoju zavestnega uma do sporazumevanja na nivoju podzavesti, pri čemer lahko dosežeta celo nivo integrativnega uma. Praktik je medtem v kontaktu tudi z Izvorom, od koder lahko prejme sporočilo, ki lahko klientu spremeni življenje.

Bistvo in cilj tega procesa je zdravljenje na različnih nivojih. Seanso se priporoča izvajati predvsem takrat, ko klient niti po treh terapijah Tesla Metamorfoze zdravja ne opazi bistvenega izboljšanja svoje situacije. Izvedena Tesla komunikacija duše mu lahko osvetli razlog zakaj sam sebe ovira pri zdravljenju oziroma, kako in zakaj ustvarja situacije, ki mu onemogočajo napredovati in se spremeniti. Med drugim ta metoda lahko pomaga odkriti vzrok bolezni. Fizična prisotnost klienta ob izvajanju te metode ni nujno potrebna.

Komunikacija duše

cena po dogovoru

Tesla metamorfoza

svetlobnega telesa

Izvaja se z namenom posameznikovega osebnega duhovnega, mentalnega in emocionalnega razvoja, s pomočjo evolucije zavesti, rekonstrukcije originalnih 13 DNK verig človeka ter uskladitve frekvence DNK človeka s frekvenco planeta Zemlje in Univerzuma.

Ta proces, ki se klientom naredi samo enkrat v življenju, prebudi v človeku Svetlobno bitje. Krepi potencialne talente in spretnosti ter pripravlja človeka na velike spremembe v evoluciji zavesti.

Tesla metamorfozo svetlobnega telesa opravimo v dveh seansah, v dveh zaporednih dneh. Potek delovanja je pri tej seansi zelo natančno določen. Med seanso klient leži na masažni mizi praktik pa brez dotika klienta in s pomočjo energij Tesla metamorfoze riše linije in aktivira točke na telesu. Tako okrepi vibracijo čaker in aksitonalnih linij. Spodbudi jih k celostnemu delovanju in uskladitvi njihove frekvence s frekvenco planeta Zemlja in Univerzuma.

Metamorfoza svetlobnega telesa

333 EUR