Svetovanje

»Človek, spoznaj samega sebe in spoznal boš svet in Boga«

Vhod v Apolonov tempelj v Delfih

Čutenje je vstopnica v naš notranji svet in delujejo kot simbolni jezik komunikacije v nas.

Čustva, kot zavestni del čutenj povezujejo komunikacijo med telesom in umom. Prepoznavanje, zavestno upravljanje in soočanje z njimi pripelje do pretočnosti informacij. Soočimo se s pomembnostjo izkušenj pred spočetjem, med spočetjem, počutjem v maternici, med porodom in v prvih petih letih življenja. Te izkušnje so temelj emocionalnih ran, ki še danes usmerjajo naše življenje.

Emocionalne rane so povezane z negativnimi glasovi v naši glavi. Ti glasovi na nas delujejo rušilno in nas vodijo v ponavljanje enih in istih obrambnih mehanizmov in kreiranju enih in istih življenjskih situacij. Prepoznavanje teh umskih zank in njihovega namena, ki je v bistvu skrb, da ne padamo v bolečino, v nas sprosti ogromno notranjo moč, ki nam pomaga preoblikovati  negativne misli v podporne.

Individualno svetovanje do 60 minut*

55 EUR

*priporočam samo za par ur začetnih srečanj

Individualno svetovanje do 120 minut

88 EUR

Delavnice

»Vse stvari imajo svojo frekvenco in vibracijo.«

Nikola Tesla

Ko sprejmemo, da naša duhovna identiteta ni v telesu, ampak se telo nahaja znotraj naše duhovne identitete, se odpre polje neskončnih možnosti.  Ker naše misli niso v naši glavi ampak v energijskem polju ob glavi lahko razumemo da je telepatija samo še eden izmed načinov neverbalnega komuniciranja. Vsi zapisi naše podzavesti se nahajajo v našem energijskem polju, zato jih lahko spreminjamo samo s spreminjanjem zavesti. Zavest ni več limitirana na naše telo, s časom in v prostoru, niti z usodo. Svojo zavest, svojo duhovno identiteto  lahko raztegnemo preko fizičnih meja tega obstoja, lahko raziščemo druge dimenzije in dostopamo do informacij, ki so nam bile do sedaj nedostopne predvsem pa lahko dostopamo do moči, ki odpira vrata pravi življenjski spremembi.

Na delavnicah spoznavamo kako postati zavestni kreatorji življenja. Spoznavamo  načine kako postopati z našim notranjim zdravilcem, kako  razumeti notranji kompas, katera pot nas vodi po naši poti rasti in razširjanja zavesti.

Individualne delavnice obsegajo:

– pregled pretočnosti energijskega polja človeka preko delovanja čaker

– individualne vodene meditacije z namenom nevtralizacije starih prepričanj in vzorcev delovanja

Individualna delavnica do 120 minut

88 EUR

Skupinska meditacija

različne tematike po vnaprej objavljenih terminih

Skupinska delavnica

različne tematike po vnaprej objavljenih terminih

Izobraževanje

»Kdor hoče videti mora gledati s srcem, bistvo je očem nevidno«

Mali princ

Živimo v prelomnih časih. Maske padajo. Vse več ljudi se sprašuje: Kdo sem? Zakaj sem tu? Ali ima moje življenje globlji pomen? Počasi se v nas prebuja tisti delček, ki zahteva odgovore. Čas je za novo dobo… TU SEM….JAZ SEM…ali kot bi rekel Mali princ: »Kdor hoče videti mora gledati s srcem, bistvo je očem nevidno«

Izobraževalna predavanja in delavnice izvajam v sodelovanju z mag. Andrejem Debeljakom. Nekaj najbolj obiskanih tem:

POPOTOVANJE V NAJGLOBLJE SKRIVNOSTI ČLOVEKA – sklop desetih predavanj je namenjen vsem tistim, ki si želite še bolje spoznati sebe in poiskati odgovore na svoja življenjska vprašanja. Predstavili vam bomo varen in zdrav način reševanja življenjskih izzivov.

ČAS SAMO ZAME – vikend delavnica je namenjena vsem, ki se želite potopiti vase, doživeti tisti davno pozabljeni občutek  sem… čutim… delujem… ljubim… govorim… vidim…in vem.

ŠOLA ČUSTVENE INTELIGENCE – storimo prvi korak za zmanjšanje stresa in izgorelosti na delovnem mestu.

Skupinska izobraževanja

Željena tematika in cena po dogovoru